Preču kategorijas

USD

USD Glitch adjustable bērnu ekstrēmās skrituļslidas

Pieejamība: Pieejams uzreiz
ID: 5285
Produkta kods: 700351

179.90€
(Bez PVN: 148.68€)

Neatrodi savu izmēru?

 
Ja neatrodi savu izmēru, lūdzu sazinies ar mums un darīsim visu, lai to piegādātu!
Izmērs:

Specifikācija

Riteņu izmērs: 61 mm, 58 mm
Riteņu skaits: 4 gab.

Preces apraksts

Introducing the USD Glitch, a sleek colorful inline skate packed with an abundance of features specifically designed for kids and aggressive skating. With its impressive speed, durability, and adjustable sizing, it is the ultimate all-around inline skate for active youngsters. Whether practicing foundational freestyle maneuvers or taking it to the park or rails, kids will have an exhilarating time on these inline skates. The Glitch boasts a cutting-edge Kizer Unibody soulframe, complete with a perfect groove for flat setups, enabling effortless grinding on any surface. Its low-to-the-ground design ensures fast sliding and remarkable durability. Additionally, the extra toe strap provides enhanced support and control, catering to aspiring pro skaters. Notably, this feature-rich inline skate can be easily adjusted to accommodate growing feet. Rest assured that your little one will enjoy a perfectly fitting, high-quality skate for many seasons to come. Equipped with USD wheels and WICKED bearings, this skate offers top-notch components, delivering a smooth and speedy ride that will undoubtedly bring joy to young skaters. Inspired by the cheerful skating of a new wave of younger shredders we proudly present the aggressive skate of the future to come.

Specs:

  • Boot: Hardboot; Kizer Unibody frame; Jet liner with EVA padding and expandable toe area; not heat moldable
  • Frame: Kizer Unibody Soulframe; glass-fiber reinforced plastic (GFRP); 31-34 = 8.5" (215mm) / 35-38 = 9.6" (245mm); 4x58mm / 4x61mm ; 2-point mounting
  • Wheel: USD 58/61mm / 90A; HR= High Rebound
  • Bearing: Wicked; ABEC 7; chrome steel balls; carbon steel race ways

Izmēru tabula

Imagem



Izmēra noteikšana

Kā pareizi izvēlēties un noteikt savu skrituļslidu izmēru?

Lai iegūtu labāku kontroli pār skrituļslidām tām jābūt ciešām ap kāju. Nav nepieciešams iegādāties skrituļslidas par vienu izmēru lielākas kā Jūsu reālais pēdas izmērs. Jāņem vērā, ka katram ir savs individuālais komforta līmenis, tādēļ gala lēmumu par izmēru pieņemat izvērtējot arī savu pieredzi ar ikdienas apaviem. Visas skrituļslidas ievalkājas un kļūst lielākas gan garumā, gan platumā. Svarīgi zināt, ka skrituļslidas ar mīkstā tipa slidzābaku ievalkājas vairāk kā hibrīda (Swell utml.) vai karbona. Ja mīkstā tipa skrituļslidām nekad nerekomendējam lieki brīvu vietu, tad cietā tipa (hardboot) tipa skrituļslidām lielāks komforta līmenis ir pieļaujams dēļ labākas skrituļslidu korpusa stingrības.

3 viegli soļi kā izmērīt pēdu:

1. Novieto un nofiksē A4 formāta lapu pie sienas. Vēlams uzvilkt zeķes ar kādām plānojat skrituļot un novietojiet pēdu uz lapas tā, lai papēdis pieskaras sienai. Precīzai izmēra noteikšanai papēdim nevajadzētu būt piespiestam pie sienas ar spēku.

2. Stāvat ar atbrīvotu pēdu un novelciet līniju, lai atzīmētu garāko pēdas pirkstu. Pārliecināties, ka rakstāmais tiek turēts vertikāli vai arī palūdzat šo atzīmēšanu veikt draugam. Izmērat garumu no papēža lapas malas līdz garākā pirksta atzīmei. Šis ir Jūsu mondopoint izmērs milimetros mūsu tabulā. Ieteikums: veicat mērījumu dienas beigās vai pēc skrituļošanas, jo kājas pēdas mēdz uzpampt.

3. Atkārtojat mērījumu otrai pēdai un salīdzināt mērījumus. Skrituļslidu izmērs jāizvēlas pēc garākās pēdas mērījuma, ja tās atšķiras. Ar šiem mērījumiem Jums vajadzētu atrast sev piemēroto izmēru pēc mūsu izmēru tabulas.

Regulējams izmērs

ImagemX-PAND tehnoloģija. Visas Powerslide bērnu skrituļslidas ir aprīkotas ar izmēra mainīšanas iespēju. Līdz ar augošo bērna pēdu, skrituļslidas ir iespējams palielināt, lai tās varētu turpināt lietot. Xpand skrituļslidas var palielināt līdz pat 4 izmēriem un to var izdarīt nospiežot speciālu izmēra regulēšanas pogu un pavelkot pirkstgalu zonu uz āru līdz vēlamajam izmēram.

Imagem

#BērnuDrošība

Pārvērt pārdrošību par drošību!

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Powerslide Universe 3w pink bērnu skrituļslidas Powerslide Universe 3w pink bērnu skrituļslidas
109.90€ 139.90€
940689
Pieejams uzreiz
Roces M12 Lo Team boot only skrituļslidas Roces M12 Lo Team boot only skrituļslidas
139.90€ 199.90€
101267-00003
Izpārdots
GAWDS 2 Team skrituļslidas GAWDS 2 Team skrituļslidas
139.90€ 249.90€
10004
Izpārdots
GAWDS Tim Franken pro skrituļslidas GAWDS Tim Franken pro skrituļslidas
124.90€ 229.90€
10002
Izpārdots
Powerslide Stargaze pink bērnu skrituļslidas Powerslide Stargaze pink bērnu skrituļslidas
99.90€ 119.90€
940659
Pieejams uzreiz