Preču kategorijas

Playlife

Playlife Reactor white/black ekstrēmās skrituļslidas

Pieejamība: Pieejams uzreiz
ID: 5715
Produkta kods: 880351

139.90€
(Bez PVN: 115.62€)
Daudzums vienībā: 9
Cena par vienību: 15.54€

Neatrodi savu izmēru?

 
Ja neatrodi savu izmēru, lūdzu sazinies ar mums un darīsim visu, lai to piegādātu!
Izmērs:

Preces apraksts

Introducing the new Playlife aggressive skate - the Reactor! With its clean and stylish design, the Reactor is sure to turn heads at the skate park. But don't let its good looks fool you - this is one aggressive skate that's built to perform. Featuring the first edition Sway boot, the Reactor provides a comfortable and snug fit that's perfect for all-day skating sessions. The Basic liner ensures that your feet stay cool and dry, while the wide and fast sliding soulplate allows for effortless grinds and slides. But what really sets the Reactor apart is its all-new Fluid V frame from Kizer. This perfectly shaped flat frame provides excellent stability and control and comes with 58mm wheels and Wicked ABEC 7 Carbon bearings for a smooth and speedy ride. And if you want to upgrade to flat setups up to 61mm, the Reactor is more than capable of handling it. Best of all, the Reactor is an incredible value skate. With its great features and sleek design, it just might be the best start-up aggressive skate on the market. So if you're looking for a new skate that's both stylish and functional, look no further than the Playlife Reactor. Get yours today and start shredding like a pro!

  • Boot: Hardboot; UFS mounting; Basic dual fit liner, not heat moldable
  • Frame: Kizer Fluid V; glass-fiber reinforced plastic (GFRP); UFS mounting; 37-42 = 9.6" (245mm) / 43-46 = 10.6" (268mm); 4x57mm
  • Wheel: Playlife; 58mm / 90A; HR= High Rebound
  • Bearings: Wicked; ABEC 7; carbon steel

Izmēru tabula

Imagem



Izmēra noteikšana

Kā pareizi izvēlēties un noteikt savu skrituļslidu izmēru?

Lai iegūtu labāku kontroli pār skrituļslidām tām jābūt ciešām ap kāju. Nav nepieciešams iegādāties skrituļslidas par vienu izmēru lielākas kā Jūsu reālais pēdas izmērs. Jāņem vērā, ka katram ir savs individuālais komforta līmenis, tādēļ gala lēmumu par izmēru pieņemat izvērtējot arī savu pieredzi ar ikdienas apaviem. Visas skrituļslidas ievalkājas un kļūst lielākas gan garumā, gan platumā. Svarīgi zināt, ka skrituļslidas ar mīkstā tipa slidzābaku ievalkājas vairāk kā hibrīda (Swell utml.) vai karbona. Ja mīkstā tipa skrituļslidām nekad nerekomendējam lieki brīvu vietu, tad cietā tipa (hardboot) tipa skrituļslidām lielāks komforta līmenis ir pieļaujams dēļ labākas skrituļslidu korpusa stingrības.

3 viegli soļi kā izmērīt pēdu:

1. Novieto un nofiksē A4 formāta lapu pie sienas. Vēlams uzvilkt zeķes ar kādām plānojat skrituļot un novietojiet pēdu uz lapas tā, lai papēdis pieskaras sienai. Precīzai izmēra noteikšanai papēdim nevajadzētu būt piespiestam pie sienas ar spēku.

2. Stāvat ar atbrīvotu pēdu un novelciet līniju, lai atzīmētu garāko pēdas pirkstu. Pārliecināties, ka rakstāmais tiek turēts vertikāli vai arī palūdzat šo atzīmēšanu veikt draugam. Izmērat garumu no papēža lapas malas līdz garākā pirksta atzīmei. Šis ir Jūsu mondopoint izmērs milimetros mūsu tabulā. Ieteikums: veicat mērījumu dienas beigās vai pēc skrituļošanas, jo kājas pēdas mēdz uzpampt.

3. Atkārtojat mērījumu otrai pēdai un salīdzināt mērījumus. Skrituļslidu izmērs jāizvēlas pēc garākās pēdas mērījuma, ja tās atšķiras. Ar šiem mērījumiem Jums vajadzētu atrast sev piemēroto izmēru pēc mūsu izmēru tabulas.

Playlife zīmols

Imagem
"we keep the world rolling" / mēs liekam pasaulei griezties

PLAYLIFE piedāvā augstas kvalitātes, budžetam draudzīgus skrituļslidu, rollerslidu, skrejriteņu, skrituļdēļu un pat ledus slidu produktus, lai piesaistītu iesācējus šiem sporta veidiem. Izpildījums un inovācijas ir visos Playlife produktos, jo dažādas produktu iezīmes un tehnoloģijas ir ņemtas no POWERSLIDE zīmola (Playlife zīmols ir daļa no Powerslide)! PLAYLIFE ražo foršas, stilīgas un labas veiktspējas skrituļslidas un skrituļdēļus, kas pieejami iekviena budžetam. Piedāvājot dažādu aprīkojumu riteņus, krāsas un stilus, PLAYLIFE noteikti atradīsi sav piemērotas skrituļslidas vai skrituļdēli.

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
USD Sway Team XXIV ekstrēmās skrituļslidas USD Sway Team XXIV ekstrēmās skrituļslidas 199.90€ 710241
Pieejams uzreiz
GAWDS Tim Franken pro skrituļslidas GAWDS Tim Franken pro skrituļslidas
124.90€ 229.90€
10002
Izpārdots
Roces M12 Lo Heat Savosin aggressive inline skates skrituļslidas Roces M12 Lo Heat Savosin aggressive inline skates skrituļslidas
242.90€ 269.90€
101309
Piegāde 4-7 dienas
USD Latimer Xsjado ekstrēmās skrituļslidas USD Latimer Xsjado ekstrēmās skrituļslidas
323.90€ 359.90€
710203
Piegāde 4-6 dienas
Roces Dogma Spassov aggressive inline skates skrituļslidas Roces Dogma Spassov aggressive inline skates skrituļslidas
289.90€ 359.90€
101302-00001
Izpārdots