Preču kategorijas
USD Sway Sagona skrituļslidas
-24% Atlaide Pasūti

USD

USD Sway Sagona skrituļslidas

Pieejamība: Piegāde 4-6 dienas
ID: 3259
Produkta kods: 710205

219.90€
289.90€
(Bez PVN: 181.74€)

  Pasūti un mēs piegādāsim

  1. Veic pasūtījumu un apmaksā to;
  2. Sazināsimies ar Jums, lai precizētu pasūtījuma detaļas (izmēra atbilstība, modelis utml.);
  3. Pasūtīsim preci no ražotāja/piegādātāja;
  4. Ja prece vairs nav pieejama ražotāja noliktavā, mēs nekavējoties atgriezīsim Jūsu pasūtījuma apmaksu;
  5. Preces piegādes laiks atkarīgs no piegādātāja;
  6. Saņem preci veikalā vai nosūtīsim to ar kurjeru.

Izdevīgākā cena!

ImagemRedzēji lētāk? Pārspēsim cenu! Atbalsti savu vietējo veikalu un pasūti sev nepieciešamo pie mums. Norādi, kur izmaksas ir zemākas un piedāvāsim tev izdevīgākus nosacījumus. Raksti info@taktika.lv vai zvani +371 26035765

Neatrodi savu izmēru?

 

Ja neatrodi savu izmēru, lūdzu sazinies ar mums un darīsim visu, lai to piegādātu!

Izmērs:

Preces apraksts

Throw Back Signature Skate for a True OG

The Sway Sagona All-Star honors a true legend - Dominic Sagona. Arguably the first skater with a “ninja” style, the skate is stylish, durable, and innovative - just like Dominic. The new Sway boot has been updated to improve control and performance while the newly designed soul plate will have you grinding on virtually anything. The boot comes complete with a stylish charcoal colorway, dual-size liner, and a solid 45-degree strap to keep your foot snuggly in place.

The Sway Sagona All-Star comes with high-performance parts and accessories, including the popular Kizer Fluid IV frames that can slide on virtually anything. Paired with a 60mm / 45mm Grind Rock setup and smooth Wicked ABEC 9 bearings, the Sway Sagona All-Star is a high-quality signature aggressive skate that deserves to have the legendary name Sagona adorned on the side.

  • Boot Overview: Hardboot; UFS mounting; USD Basic dual fit liner; not heat moldable
  • Frame Overview: Kizer Fluid IV; glass-fiber reinforced plastic (GFRP) - GFK; UFS mounting;
  • Wheel Overview: USD Pro; 60mm / 90A; UHR = Ultra High Rebound, UC 45mm Antirocker 60D
  • Bearing Overview: Wicked; ABEC 9; chrome steel balls; carbon steel race ways

Izmēru tabula

Imagem



Izmēra noteikšana

Kā atrast pareizo izmēru?

Lai iegūtu labāku kontroli pār skrituļslidām tām jābūt ciešām ap kāju. Nav nepieciešams iegādāties skrituļslidas par vienu izmēru lielākas kā Jūsu reālais pēdas izmērs. Visas skrituļslidas ievalkājas un kļūst lielākas gan garumā, gan platumā. Svarīgi zināt, ka skrituļslidas ar mīkstā tipa slidzābaku ievalkājas vairāk kā hibrīda (Swell utml.) vai karbona.

3 viegli soļi kā izmērīt pēdu:

1. Novieto un nofiksē A4 formāta lapu pie sienas. Vēlams uzvilkt zeķes ar kādām plānojat skrituļot un novietojiet pēdu uz lapas tā, lai papēdis pieskaras sienai. Precīzai izmēra noteikšanai papēdim nevajadzētu būt piespiestam pie sienas ar spēku.

2. Stāvat ar atbrīvotu pēdu un novelciet līniju, lai atzīmētu garāko pēdas pirkstu. Pārliecināties, ka rakstāmais tiek turēts vertikāli vai arī palūdzat šo atzīmēšanu veikt draugam. Izmērat garumu no papēža lapas malas līdz garākā pirksta atzīmei. Šis ir Jūsu mondopoint izmērs milimetros mūsu tabulā. Ieteikums: veicat mērījumu dienas beigās vai pēc skrituļošanas, jo kājas pēdas mēdz uzpampt.

3. Atkārtojat mērījumu otrai pēdai un salīdzināt mērījumus. Skrituļslidu izmērs jāizvēlas pēc garākās pēdas mērījuma, ja tās atšķiras. Ar šiem mērījumiem Jums vajadzētu atrast sev piemēroto izmēru pēc mūsu izmēru tabulas.

MYFIT iekšzābaki

ImagemMYFIT ir skrituļslidu iekšzābaki ir speciāli izstrādāti skrituļslidotāju vajadzībām. Tos izstrādājuši nozares eksperti ar lielu pieredzi dažādos skrituļslidošanas segmentos. Ar mērķi sniegt labāko komfortu, uzlabot veiktspēju un uzlabot skrituļslidošanas pieredzi. Bieži vien nenovērtēti, jo tieši iekšzābaki ir tie, kuri spēj mainīt Jūsu skrituļslidu kvalitāti- uzlabot saderību, palielināt atsaucību, dot labāku kāju atbalstu un, protams, padarīt Jūsu skrituļslidas daudz komfortablākas.
Imagem

"Heat molding" tehnoloģija. Uzsildi iekšzābakus un pielāgo tos! MYFIT logo ar liesmiņu uz tavu skrituļslidu iekšzābakiem nozīmē to, kas tos iespējams sildīt un pielāgot kāju formai. Kā tas notiek?

  1. Uzsildi elektrisko krāsni līdz 80°C;
  2. Izņem iekšzābakus no skrituļslidām un izņem no tiem pēdiņas/pazoles;
  3. Uzmanīgi ievieto iekšzābakus (bez pēdiņām) krāsnī uz 10 minūtēm (pārliecinies, ka iekšzābaki neapgāžas vai nepieskaras krāsns sildelementiem);
  4. Izņem iekšzābakus no krāsns (lieto cimdus), ievieto pēdiņas, ieliec iekšzābakus skrituļslidās un uzvelc skrituļslidas kā ierasts;
  5. Ļauj iekšzābakiem pilnībā atdzist, kamēr tu stāvi nelielā ietupienā (skrituļslidošanas pozīcija);
  6. Kad iekšzābaki atdzisuši, skrituļslidas gatavas lietošanai;
  7. Procesu var atkārtot tik reizes cik nepieciešams, lai panāktu vēlamo rezultātu.

Sildīšanas procesā īpašie termo formējamie iekšzābaka materiāli kļūst mīksti un pufīgi. Atdziestot tie nokopējuši Jūsu kāju formu, lai panāktu maksimālu komfortu, kliedētu iespējamos spiedienu punktus un uzlabotu veiktspēju. Vai iekšzābakus sildīt ir nepieciešamība? Nebūt nav- lielākajai daļai tie ir komfortabli bez jebkādas nepieciešamības sildīt. Arī lietošanas procesā tie pieņem Jūsu kāju formu un adaptējas!

Imagem"Dual fit" tehnoloģija. Iekšzābaks, kurš stiepjas un ir saderīgs ar diviem pēdas izmēriem. Visu cietā tipa slidzābaku korpuss nosedz vienlaicīgi divus izmērus. Kādēļ neizmantot vienu iekšzābaku, kas veiksmīgi derētu abiem izmēriem? Nav nepieciešamības ražot divu dažādu izmēru iekšzābakus, kas tiks ievietoti vienā un tajā pašā korpusā. Dual fit tehnoloģijas iekšzābakiem pirkstgalu zona ir veidota no staipīga 4 virzienu neoprēna, kurš izstiepjas un nodrošina ciešu un komfortablu sajūtu. Tas ļauj vienam iekšzābakam būt saderīgam ar diviem pēdu izmēriem.
Imagem"MYFIT Recall Memory Fit" tehnoloģija. Iekšzābaku polsterējums no īpaši komfortabla polsterējuma. Veidots no augstas kvalitātes polsterējuma ar atmiņas funkciju- MYFIT Recall Memory Fit iekšzābaki komfortabli apņem kāju kā zeķe un nodrošina neatkārtojamu potīšu atbalstu. Polsterējums pats pielāgojas pāris sekunžu laikā un tas izmanto Jūsu ķermeņa siltumu. Šī funkcija strādā katru reizi, kad uzvelkat skrituļslidas.
Imagem3D formēts potīšu atbalsts. Anatomiski formēts un izvietots potīšu polsterējums izcilam komfortam un veiktspējai. Īpaši izcelti polsterējuma slāņi apņem potītes zonu, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un optimālu papēža fiksāciju. Tas ir asimetriski formēts, lai saskan ar cilvēka pēdu anatomiju, malas ir plānas un noapaļotas, lai izvairītos no nevēlamiem spiediena punktiem.
Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
USD Aeon Nick Lomax pro 60 skrituļslidas USD Aeon Nick Lomax pro 60 skrituļslidas 249.90€ 710167
Izpārdots
USD Sway 57 ekstrēmās skrituļslidas USD Sway 57 ekstrēmās skrituļslidas 185.90€ 710155
Pieejams uzreiz
Roces Fifth Element Yuto Goto aggressive inline skates skrituļslidas Roces Fifth Element Yuto Goto aggressive inline skates skrituļslidas
244.90€ 289.90€
101279-00003
Piegāde 4-7 dienas
USD AEON Sam Crofts IV ekstrēmās skrituļslidas USD AEON Sam Crofts IV ekstrēmās skrituļslidas 349.90€ 710230
Piegāde 4-6 dienas
Roces M12 LO Recycle aggressive inline skates skrituļslidas Roces M12 LO Recycle aggressive inline skates skrituļslidas
197.90€ 219.90€
101282-0002
Izpārdots